Loading... Please wait...

Fan Curier - in tara = 17 lei

Fan curier - in Bucuresti = 15 lei

Posta Romana - Oriunde in tara - 12 lei

Recomandat AllShops

Newsletter


Garantie si livrare

Toate produsele de pe acest site sunt NOI si beneficiaza de garantie 30 zile cu exceptia produselor electronice care au garantie 24 luni !

Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca aparatul este folosit corespunzator 

 In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara gratuit, la sediile mentionate in acest certificat.

 

Situatii care duc la iesirea din garantie a produsului:
· Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in manualul de utilizare sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania;
· Documentele de garantie nu sunt prezentate, au fost deteriorate / modificate sau sunt ilizibile;

Sigiliul aplicat de catre vanzator a fost deteriorat, sters sau inlocuit;

Produsul a fost utilizat impreuna cu alte accesorii in afara celor recomandate de producator (alta baterie decat cea recomandata de producator, alt incarcator de retea decat cel original, care poate furniza tensiuni de alimentare diferite decat cea nominala specificata in manualul de utilizare, incarcatoare auto, hands-free);

Pierderea certificatului de garantie determina iesirea din garantie a produsului.

Necompletarea sau completarea incorecta a certificatului de garantie atrage dupa sine raspunderea vanzatorului.

Durata medie de utilizare a produselori este de 2 ani.

In cazul defectarii produsului, cumparatorul va trebui sa se prezinte la sediul punctului de service specificat in prezentul certificat. In cazul in care in clientul nu domicilieaza in acelasi oras cu punctul de service mentionat pe certificat, clientul trebuie sa trimita produsul la service printr-un curier rapid, sa achite taxele necesare transportului si sa mentioneze defectiunile constatate.

Clientul este de acord cu anularea garantiei si in cazul cand defectul constatat nu a fost observat la preluarea produsului.

LIVRAREA PRODUSELOR

 

Produsele se livreaza exclusiv prin curier sau Posta romana fie in Bucuresti, fie in provincie. La primirea coletului puteti verifica continutul in prezenta curierului dupa ce achitati contravaloarea lui iar pentru orice reclamatie faceti un proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Va rugam sa verificati produsele primite prin curier in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. Total-Accesorii  isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

Total-Accesorii livreaza produsele prin intermediul societatilor de curierat cu care colaboram .Termenul de livrare este 24-48 ore pentru produsele afisate in stoc dar din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativa si trebuie considerata ca atare. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.

 
TRANSPORT

Total-Accesorii.ro expediaza produsele comercializate prin intermediul firmei de curierat FAN Courier, cost suplimentar 17 lei, pentru orasele unde aceasta companie de curierat are puncte de lucru (in peste 5500 de localitati). Pentru localitatile din afara ariei de acoperire, se percepe suplimentar 1 leu/km. Livrarea se face in 24-48 de ore de la data expeditiei. Mai multe detalii despre firma de curierat puteti afla aici